Thermopool – En pool för generationer


Du behöver inte åka långt för att komma bort. Skapa ditt eget skräddarsydda paradis och förläng semesterkänslan – på hemmaplan. Med en thermopool från Poolspecialisten får du ett hållbart och vackert blickfång i din trädgård. Och mer tid med dem du tycker om.

Anpassad för det svenska klimatet


Efter att ha samlat många års erfarenhet av att bygga pooler har vi kommit fram till att en betongkonstruktion, särskilt anpassad för det svenska klimatet, är avgörande för att skapa en hållbar och väl fungerande pool. Därför har vi specialiserat oss på thermopooler, en konstruktion som är både stark och kostnadseffektiv. Våra poolstommar är marknadens mest hållbara, och vi erbjuder inte bara det bredaste utbudet av poolmodeller, utan vi kan också skräddarsy våra lösningar efter dina specifika behov och anpassa dem till din trädgård.

Totalentreprenad utan mellanhänder


Genom att välja totalentreprenad tar vi hand om hela processen från planering till installation. Detta resulterar i hög kvalitet och en smidig process som sparar både tid och pengar.

All vår personal är anställd hos oss, vilket ger oss full kontroll över hela processen. Det innebär att du kan känna dig trygg när du väljer att köpa din thermopool av oss. Denna fördel skiljer oss från både små och stora aktörer inom poolbyggnadsbranschen.

Kundcase


Vi på Poolspecialisten har en gedigen erfarenhet av att hjälpa kunder i hela Mälardalen. Om du är intresserad av att se några av våra tidigare projekt är du mer än välkommen att kontakta oss så bokar vi in en tid för ett besök.

Thermopool på Johansrovägen


Pool med totalentreprenad. Termopool på 3×6 meter. Pooltak av modellen Alukov Azure Flat. Platssvetsad liner av typen Renolit Alkorplan 3000 i färgen Persia Sand. Pooldetaljer i plast. Trappa på kortsidan med halvgavel.

Thermopool på Valsaregatan


Pool med totalentreprenad. Termopool på 4×8 meter. Pooltak av modellen Champion. Platssvetsad liner av typen Renolit Alkorplan 3000 i färgen Persia Sand. Pooldetaljer i rostfritt från Pahlén. Trappa på kortsidan med helgavel.

Thermopool på Måbärsvägen


Pool med totalentreprenad. Termopool på 3×6 meter. Pooltak av modellen Alukov Azure Flat Compact. Platssvetsad liner av typen Renolit Alkorplan 3000 i färgen Persia Blue. Pooldetaljer i plast. Trappa på kortsidan med halvgavel.