Platssvetsad liner för pooler


Oavsett typ av poolkonstruktion är det vanligt att använda en liner för att klä insidan och ge poolen en estetiskt tilltalande och hållbar yta. Vi har valt att specialisera oss på platssvetsad liner, och nedan kan du läsa mer om fördelarna med denna typ av liner och den tjänst vi erbjuder.

Bättre passform – Platssvetsad liner erbjuder en överlägsen passform i poolen, vilket resulterar i en jämn och sömlös yta. Detta ger inte bara en visuellt tilltalande estetik utan även förbättrad funktionalitet och komfort.

Hög kvalitet – Vår platssvetsade liner är av högsta kvalitet och tillverkad av Alkorplan, en pålitlig och välrenommerad tillverkare. Linern är förstärkt, armerad och ytbehandlad för att uppnå optimal hållbarhet och enkel skötsel.

Tjocklek och hållbarhet – En betydande skillnad mellan platssvetsad liner och fabrikssydd liner är tjockleken. Vår platssvetsade liner har vanligtvis en tjocklek på 1,5-2,0 mm, vilket ger extra styrka och motståndskraft mot slitage över tiden. Detta bidrar till att förlänga livslängden på din pool och minska behovet av reparationer eller utbyte.

UV-beständighet – Linern är speciellt konstruerad för att vara UV-beständig och kan motstå solens skadliga strålar. Detta innebär att färgen och kvaliteten på linern inte bleknar eller försämras över tid, vilket ger en långvarig och attraktiv yta.

Anpassningsbarhet – Vår tjänst erbjuder anpassningsmöjligheter för olika poolformer och funktioner. Oavsett om din pool har trappor, avsatser, olika djupdelar eller ett overflow-system, kan vi skräddarsy linern för att passa perfekt till din pooldesign.

Lång livslängd – Med korrekt skötsel och underhåll kan vår platssvetsade liner hålla i upp till 30 år. Detta innebär en kostnadseffektiv lösning för poolägare, då det minskar behovet av frekventa linerbyten och reparationer.

Valet av färg


Valet av färg på poollinern styr i hög grad poolens utseende. De olika linerfärgerna skapar helt olika känsla av poolen och har stor inverkan på det slutgiltiga resultatet. Hos oss kan du välja mellan hela 20 olika färgvarianter, 7 enfärgade och 13 mönstrade – allt för att du ska hitta den poolliner som passar just dig bäst.

Klicka här för att se sortiment av platssvetsad liner.

Kundcase


Vi på Poolspecialisten har en gedigen erfarenhet av att hjälpa kunder i hela Mälardalen. Om du är intresserad av att se några av våra tidigare projekt är du mer än välkommen att kontakta oss så bokar vi in en tid för ett besök.

Platssvetsad liner på Johansrovägen


Pool med totalentreprenad. Termopool på 3×6 meter. Pooltak av modellen Alukov Azure Flat. Platssvetsad liner av typen Renolit Alkorplan 3000 i färgen Persia Sand. Pooldetaljer i plast. Trappa på kortsidan med halvgavel.

Platssvetsad liner på Valsaregatan


Pool med totalentreprenad. Termopool på 4×8 meter. Pooltak av modellen Champion. Platssvetsad liner av typen Renolit Alkorplan 3000 i färgen Persia Sand. Pooldetaljer i rostfritt från Pahlén. Trappa på kortsidan med helgavel.

Platssvetsad liner på Måbärsvägen


Pool med totalentreprenad. Termopool på 3×6 meter. Pooltak av modellen Alukov Azure Flat Compact. Platssvetsad liner av typen Renolit Alkorplan 3000 i färgen Persia Blue. Pooldetaljer i plast. Trappa på kortsidan med halvgavel.