Därför grundade vi Poolspecialisten

Poolspecialisten startades av en stark vilja att förbättra kundupplevelsen och servicen inom poolbranschen.

Vi hade sett hur många aktörer använde flera olika underleverantörer, men presenterade det sedan som en totalentreprenad, utan att ge kunden full insyn och kontroll över projektet. Det var svårt att få tag i någon att prata med, och många gick under jorden när något gick fel.

Vi kände att det fanns ett behov av att förbättra tillgängligheten och ansvarsfullheten hos poolbyggare, och bestämde oss för att göra något åt det.

Därför skapade vi Poolspecialisten, där vi är fast beslutna att ge våra kunder den bästa service och kundupplevelse genom att aldrig tumma på vår gedigna yrkesstolthet och yrkesskicklighet. Vi tror att kvalitet och transparens är viktigt för att skapa ett lyckat projekt, och vi strävar efter att alltid hålla våra kunder informerade och involverade i varje steg av processen.

Vårt team består av hängivna och passionerade individer som älskar det de gör. Vi ser inte poolbyggande som ett jobb, utan som en passion och det märks i kvaliteten av vårt arbete. Vi skräddarsyr varje projekt efter kunders specifika krav, önskemål och budget.

Vi förstår att varje pool är unik, och vi arbetar noga med varje kund för att skapa en lösning som passar deras behov och önskemål. Våra pooler är inte bara funktionella utan också estetiskt tilltalande och harmoni med omgivningen.

Hos Poolspecialisten är vi mer än bara poolbyggare, vi är en partner du kan lita på för att skapa det ultimata poollivet hemma. Vi ger dig kvalitet, transparens, ansvar och passion i allt vi gör.

Med vänlig hälsning,
Edward Garabet