Vilken är Sveriges mest sålda pool typ?


Thermopoolen är Sveriges mest sålda pooltyp, och det finns flera anledningar till dess popularitet och framgång på marknaden.

En av de främsta anledningarna till Thermopoolens popularitet är dess exceptionella stabilitet och hållbarhet. Konstruktionen av Thermopoolen är baserad på en förstärkt glasfiberarmerad termoplast, vilket ger den en imponerande strukturell styrka. Detta gör att poolen kan stå fristående eller delvis nedgrävd utan behov av ytterligare förstärkningar eller stödmurar.

En annan fördel med Thermopoolen är dess fullständiga isolering. Poolens väggar och botten är utformade med isoleringsmaterial som hjälper till att bevara värmen i vattnet och minska värmeförluster. Detta gör att Thermopoolen kan behålla en behaglig badtemperatur under längre perioder, vilket är särskilt värdefullt i Sveriges klimat med kallare vintrar och svalare somrar.

Thermopoolens flexibilitet när det gäller installation är också en avgörande faktor för dess popularitet. Poolen kan antingen stå fristående eller delvis nedgrävd, vilket ger ägarna möjlighet att anpassa den efter sina egna preferenser och platsens krav. Dessutom kan Thermopoolen installeras med olika designalternativ och tillval, såsom trappor, belysning och vattenfunktioner, vilket ger ägarna möjlighet att skapa en skräddarsydd poolmiljö.

Utöver dessa fördelar erbjuder Thermopoolen också enkel underhåll och rengöring. Dess strukturoch ytmaterial är lätta att rengöra och kräver minimalt med kemikalier och insatser för att hålla poolen ren och i gott skick.

Sammanfattningsvis är Thermopoolen en populär och välvald pooltyp i Sverige, tack vare dess exceptionella stabilitet, fullständiga isolering och flexibilitet i installationen. Dess förmåga att stå fristående eller delvis nedgrävd, tillsammans med dess enkla underhåll, gör den till ett attraktivt val för poolägare som söker en pålitlig, energieffektiv och anpassningsbar poolkonstruktion.